За нас

На пръв поглед изборът и носенето на чорапи е толкова просто, че даже не мислим за това. В световен план пазарът на чорапи е огромен. Броят на производителите, моделите, материите, състава и др. е толкова голям, че понякога е трудно човек да направи своя избор. В същото време у нас не са много местата от където може да си купите подходящите чорапи.

В моловете и фирмените магазини имате ограничен избор и високи цени (често плащаме за марката) От друга страна кварталното магазинче или някой пазар - неясен произход и ниска цена, несъвместима с качество.
Затова ние създадохме критерии, по които подбираме стоката предлагана в онлайн магазина Chorap.bg така че да удоволетвори и най-високите очаквания на клиента, без да се загуби в предлагането. Да намери лесно и бързо търсеният артикул. Да получи компетентна консултация и бърза доставка.

Ние се наемаме да ви представим стоките на водещи производители, доказали се с висококачествената си продукция.

Ние подбираме моделите и се стремим да ви ги предложим на достъпна цена.

Ние търсим и предлагаме баланса между качество и цена вместо вас.

Ние предлагаме да направите крайният си избор без обикаляне по магазините и губене на време. Просто и лесно ! Да не забравим - и бързо! 

Основните категории , които може да намерите в Chorap.bg са чорапи за мъже, чорапи за жени, чорапи за деца, чорапи за здраве, чорапи за спорт.

Ние разбираме колко е важно в днешно време да сме стилни и модерни. По дрехите посрещат, нали така! Но не по-малко важно е удобството и комфорта . Тези неща не се изключват, те могат да се съчетаят и допълват. Често хора с различни здравословни проблеми срещат затруднение да намерят такива продукти. В секция - чорапи за здраве , ние предлагаме точно това. Обикновено артикулите, които засягат здравословен проблем са доста скъпи. Предлагаме ви да се погрижите за здравето си, на съвсем разумни цени. Ние няма да ви излекуваме, но знаем за дискомфорта, който съпътства някои състояния и ви предлагаме варианти и решения.

Всъщност носенето на чорапи не е това което беше ! Смешните истории с "белите хавлиени чорапи" може и да са минало, но все още дебне опасността да изглеждаме нелепо, дори смешно.

Направете своят избор! За всичко останало ще се погрижим ние! 

Chorap.bg може да ви съдейства в направата на поръчка
Chorap.bg ще отговори на всички възникнали въпроси 
Chorap .bg благодари на всеки клиент за направения избор