Продуктът е успешно добавен в количката
3,90 лв.

Чорапи invisible (невидими)

  • Марка: Kozal Corap

Тези чорапи имат форма, която им позволява да се скрият под ръба на обувките. Така те остават невидими и изглежда, че сте обули обувките си на бос крак. Не е нужно да правите това. С тези чорапи ще постигнете ефекта
"на бос крак"" без да се лишавате от комфорта. С тях ще предотвратите изпотяването на крака и задържането на влага. Чорапите имат силиконова апликация против свличане, монтирана на петата и ластична лента ( скоба)
на ходилото, която задържа чорапа на мястото му.
Моделът се предлага в широка гама от цветове.

 

Състав:

78 % памук
20 % полиамид
2 % еластан
Размер : 36-40
Производител : Турция

! Минимална поръчка 3бр. или в съчетание с други модели чорапи !

 

Базова цена:3,90 лв.
Моля, изберете:
Колко струва доставката?
Различните материали при чорапите
Колко струва доставката?

Доставка на чорапите от Chorap.bgСтойността на доставката на всички продукти в електронния магазин до офис на Спиди е само 3 лв., а до офис на Еконт - само 4 лв. при минимална поръчка от 20 лв.

Ако искате да получите своята доставка директно на вашия адрес, няма никакъв проблем - дори ще се съобразим с вашето предпочитание за куриер. Доставката е за ваша сметка в този случай и можем да ви я изпратим до всеки адрес, който посочите в поръчката си.

Опцията за доставка избирате на втора стъпка в поръчката.

Преди да изберете точната опция за доставка е нужно да знаем на кого трябва да изпратим продуктите, така че попълнете своите данни и на втора стъпка направете удобния за вас избор!

Прочетете повече за условията за доставка на продуктите ни.

Различните материали при чорапите

Пениран памук

Мерсеризиран памук

Бамбук

Модал