Чорапи за здраве
Убедени сме, че има необходимост от такава категория продукти и именно затова селектирахме Чорапи за здраве. Знаем, че звучи амбициозно, но ние сме такива и това е само началото. Ще допълваме и разширяваме асортимента винаги, когато продуктите отговарят на потребностите на клиентите.
Започваме с два много основни здравни проблема, засягащи огромна част от хората без значение от пол, възраст или националност:
  • Диабет - към 2010 г. броят на болните от захарен диабет в България се оценява на над 600 хиляди души и над 300 хиляди недиагностицирани в диабетно и преддиабетно състояние. Именно за всички вас търсим продукти, които да са облекчаващи и помагащи да водите по-усмихнат и спокоен начин на живот.
  • Гъбички - установено е, че 20% от населението на света страдат от гъбични инфекции на кожата и 10% от онихомикоза. Знаем, колко дискомфорт може да ви донесе това, но сме подготвили антибактериални чорапи именно за тези сутиации.

Чорапите , които ви предлагаме са подходящи за диабетици, пътуващи, спортисти, хора, страдащи от подути крака, гъбички по ноктите и краката или лоша миризма. Те имат свободен ластик, който обхваща без да стяга. Антибактериални са и са безшевни. Плетката е плоска, а цветовете традиционни. Високо качество на състава. 
Чорапите за диабетици се отличават с иновативна технология на плетката тип медена пита, която запазва нормалната циркулация на кръвта и ви носи комфорт през целия ден.

 
подреди по
Филтри
Марки
Материал
Цена