Чорапи за здраве

Убедени сме, че има необходимост от такава категория продукти и именно затова селектирахме Чорапи за здраве. Знаем, че звучи амбициозно, но ние сме такива и това е само началото. Ще допълваме и разширяваме асортимента винаги, когато продуктите отговарят на потребностите на клиентите.
Започваме с два много основни здравни проблема, засягащи огромна част от хората без значение от пол, възраст или националност:
  • Диабет - към 2010 г. броят на болните от захарен диабет в България се оценява на над 600 хиляди души и над 300 хиляди недиагностицирани в диабетно и преддиабетно състояние. Именно за всички вас търсим продукти, които да са облекчаващи и помагащи да водите по-усмихнат и спокоен начин на живот.
  • Гъбички - установено е, че 20% от населението на света страдат от гъбични инфекции на кожата и 10% от онихомикоза. Знаем, колко дискомфорт може да ви донесе това, но сме подготвили антибактериални чорапи именно за тези сутиации.

Чорапите , които ви предлагаме са подходящи за диабетици, пътуващи, спортисти, хора страдащи от подути крака, гъбички по ноктите и краката или лоша миризма. Чорапите за диабетици се отличават с иновативна технология на плетката тип медена пита . Тя е плоска и запазва нормалната циркулация на кръвта . Чорапите имат свободен ластик , който обхваща краката без да стяга. Безшевни са . Отличават се с високо качество на състава. Имат антибактериална обработка. Освен безспорните здравни ползи с тези чорапи ще се чувствате удобно за дълго време. 

 

 
Подреди по
Филтри
Марки
Размер
Материал
Цена
Alpaca - дебелата коприна
научете повече