Добре дошли на Chorap.bg

Добре дошли в нашия специален магазин за чорапи, който не е поредния магазин - това е място, където ние ви представяме селекция от изпитани и проверени чорапи за всеки повод и настроение. Ние лично избираме всеки модел в магазина като се стремим да спазваме стандарт на качество, усещане на материите и разбира се визия - все пак дизайнът е ключов за крайната ни визия с останалите дрехи.

Какви чорапи ще намерите при нас?

Критерии

Ние държим на няколко важни аспекта от всеки един чорап:

  • Качеството на материята - пишем подробни статии в нашия блог за различните материи, които ви каним да прочетете.
  • Дизайна или визията на чифта - можете да се убедите, че всички чорапи са издържани естетически, а някои са откровенно смели с дизайна си с настроение. Разгледайте веселите ни чорапи с настроение още сега!
  • Допълнителната антибактериална обработка на материите - прочетете защо тя е важна и как може да ви помогне за по-добро здраве за стъпалата ви.
  • Достъпност на моделите - стремим се да избираме моделите, които предлагат възможно най-доброто съчетание цена - качество, за да може всеки да изпита удоволствието да носи качествени чорапи на добра цена и да избяга от клишетата в търговските центрове, където купувате основно марката, а не толкова продукта.

 

А доставката?!

Ние поемаме голяма част от доставката на вашите бъдещи чорапи - вие заплащате САМО 3 лв. до офис на Спиди и 4 лв. до офис на Еконт при поръчка над 20.00 лв. Така можете да подарите на краката си комфорт и красота без да плащате излишни пари за доставка.

 

Какво споделят клиентите за нас!

Здравейте, искам да благодаря за качествените продукти, които предлагате и за винаги любезното обслужване. Впечатлена съм от чорапите от агнешка вълна, след като ги изпробвах закупих и за семейството си. Искам да споделя, че са много подходящи за туризъм. Не са дебели, не дразнят кожата, прилягат по краката и не задържат влага, а дори след цял ден в затворена туристическа обувка, летен преход, не се появява никаква неприятна миризма. Наистина уникален продукт, силно препоръчвам!

А. Трифонова


"Благодаря ви за прекрасните чорапки,точно тези исках! С удоволствие ще си поръчам отново при вас!

Н. Илиева

Искам да изкажа благодарност за качествените чорапи,които предлагате!Обслужването е перфектно,доставката е бърза,а качеството на чорапите е божествено!Купих си бамбукови чорапи за жени и вълнени мъжки-за първи път краката ми се чувстват удовлетворени-копринено усещане и топличко!!!Благодаря ви!!!

Е. Анчева

"Много добро обслужване и бърза доставка! Получих поръчката си на следващия ден. Струваше ми само 2 лева!"

В.Маринов - София

"По-хубави чорапи до сега не съм имала!"

Р.Зорчева - Варна

"Обадих се по телефона за да попитам дали имат чорапи за народни шивици. Казаха ми, че ще ми се обадят по-късно с отговор. В същия ден ми изпратиха снимки с модела, а на другия вече получих пратката си. Дори и да не бяха успели да намерят търсените от мен чорапи, Желанието им да удоволетворят клиента и отношението им, ме спечелиха. Продължавайте все така!"

К. Златева - Трявна

"Непременно ще ви препоръчам! До скоро!"

П.Марков - София

"След като направих поръчката ми се обадиха и аз попитах за друг цвят от модела, който си харесах. Обадиха ми се повторно и казаха, че могат да ми го добавят към поръчката, въпреки че го нямаше в сайта. Останах приятно изненадана от индивидуалното отношение!"

П.Цветкова - Пловдив

"Благодаря ви много за прекрасните чорапи и коректността! Хубав ден!"

Т.Василева - Бяла Слатина

 

Бъдете в час!

Запишете се в нашия бюлетин с интересни статии и новини за нови модели чорапи. Така няма да изпускате нови вълнуващи чорапи, които са преминали нашето одобрение и са част от официалната селекция! Запишете се за бюлетина ни тук: http://eepurl.com/dEogn9