Frequently asked questions F.A.Q.
?
Как да използвам Промо код при поръчката

След като въведете своите данни и преминете към Стъпка 2 - Преглед на поръчката, за да приложите промо код към поръчката си е нужно да го копирате или въведете в полето Код за отстъпка и натиснете бутон Провери.

Вие ще виждате : избраните от вас продукти, броят им, единичната и сумарната регулярна цена ( както е показано на снимката ) + доставка ( ако сте избрали доставка до офис на куриер). Към този момент вие все още няма да виждате отстъпката. Но, когато въведете промо кода, ще виждате сумата с вече калкулираната отстъпка. 

Вижте скрийншота по-долу:

След като завършите поръчката си, на посочения от вас имейл ще получите съобщение, което потвърждава вашата поръчка и данните, които сте посочили. Там също ще видите отразена отстъпката и крайната сума, която дължите. 

?
Имате ли чорапи , които да не се впиват и стягат ?

Производителите на чорапи отдават все повече внимание на комфорта и удобството . Вече не е достатъчно да са модни или красиви.
Серията "диабетик" е подходяща за диабетици и за хора в преддиабетно състояние. Те са подходящи и за хора , които страдат от подуване и отоци в краката . Хора , чийто ежедневие и работа е статична ( шофьори , хора зад бюро ) . Плетката на тези чорапи е специално разработена , тя е плоска и наподобява "медена пита" . Чорапът обхваща крака , без да стяга и без да се впива в кожата. Ластикът е свободен . Те са безшевни и нямат ръбове . Всичко това поддържа циркулацията на кръвта и осигурява необходимия комфорт.
Антибактериални.

?
Имам гъбички по краката и неприятна миризма . Има ли значение какви чорапи ще избера ?

Tози проблем е много разпространен . Големите производители на чорапи се включват в решаването му. Те използват иновативен метод , който представлява специална антибактериална обработка на чорапите в последната фаза на производството. Хората с този проблем трябва да са постоянни в лечението ,тъй като бактериалните инфекции са много упорити. Носенето на антибактериални чорапи само ще подсили усилията ви за справяне с проблема.

?
Какво е плащане с наложен платеж ?

Наложен платеж е утвърден метод за разплащане. При него, вие заплащате стоката директно на куриера при нейното получаване. Ние изпращаме стоката с опция преглед , което ви дава право да отворите и видите пратката си в момента на получаване.

?
Защитени ли са личните ми данни в Chorap.bg ?

Разбира се! "Чорап" ЕООД , която е собственик на Chorap.bg , осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни. 

?
Как трябва да поддържам чорапите си ?

Не се изисква някаква по - специална поддръжка или грижа за чорапите от вече обявената от производителя на етикета . Спазвайте препоръките и това ще гарантира по дълъг живот на вашите чорапи.Повече може да прочете в нашия блог . 

?
Мога ли да върна продуктите ?

Да, можете да върнете продуктите

?
Как ще получа моите продукти и колко струва доставката им ?

Ние работим с куриерски компании ( Еконт , Спиди и др.) 
Можем да изпратим доставката до ваш точен адрес или до офис на спедитора .

?
Как да разбера, че успешно съм поръчал ?

След пускане на заявката, наш оператор ще се свърже с вас, за да потвърдите заявката и да уточните всички ваши допълнителни желания. Този телефонен разговор е гаранция за вас, че поръчката е приета. 

?
Какъв е начинът на плащане?

Вие може да закупите продуктите с наложен платеж.

?
Трябва ли задължително да имам регистрация, за да поръчам?

Регистрацията става автоматично при направа на първата поръчка.
Също така имаме модул , в който е необходимо само да изпишете вашия телефонен номер и наш оператор ще се свърже с вас.

In case you find the answers listed above not helpful, please do not hesitate to contact us.