Да, това е памук, но селектиран и обработен по специфичен начин. Разберете повече какви са спецификите и как се получава.

read more

На микроскопично ниво бамбуковото влакно има кръгла и гладка повърхност. Поради това, тя седи перфектно до кожата.

read more

Чували ли сте за модал? Все по-често срещаме тази материя изписана на етикета на дрехите ни. Известна ощ като "съвременната материя".

read more

Чорапите за нашите маратонки са супер важни не само заради визията си, а и заради техните качества по отношение на контакта с краката ни по време на спортните активности. Разберете повече в нашата статия.

read more

Разберете какви са спецификите при хората, които имат диабет. В нашия магазин ще намерите специални чорапи, създадени именно за тях.

read more

Ако се полагат правилните грижи за краката, чорапите и обувките със сигурност ще забравите за този проблем! Разберете какви грижи са нужни за справяне с проблема.

read more

Основната причина за миризмата на тялото и в частност на краката не е потта. Истинският виновник са бактериите. Преборете ги с чорапи с антибактериална обработка!

read more

Разберете повече за специалните характеристики и свойства на вълната от алпака.

read more

Защо вълната се завръща в нашето ежедневие въпреки разнообразните синтетични материали? Разберете какви са нейните уникални качества.

read more

"В планините, където температурите са под нулата, Господ е дал на козите тази вълна." Разберете защо е толкова ценен материал от векове.

read more

Разберете повече за тази материя и защо тя е толкова предпочитана при изработката на топли термо чорапи

read more

Миризмата на краката е един от най- неприятните проблеми . Той често се среща и винаги е смущаващо и отблъскващо. Чудили ли сте се от къде се появява тя? Защо изобщо я има, въпреки че спазвате добра хигиена? Дали е от обувките, краката или от чорапите?

read more

Прочетете повече за различните видове памук и какво се произвежда от различните части на растението.

read more

През 1844 г. Джон Мърсър установява, че когато памукът се третира с концентрирана сода каустик преминава през някои основни промени. Това причинява подуване на влакната.

read more

Подготвили сме една страхотна селекция от ТОП продукти в нашия магазин, с която искаме да ви вдъхновим за страхотно настроение с весели чорапи и елегантни предложения със стил

read more

Само сега можете да направите живота си цветен и шарен не само като боядисате яйца, но и като внесете настроение с весели чорапи

read more

Дами, помислили сме за вашето настроение и богат гардероб! Възползвайте се от специалната отстъпка по случай празника.

read more

Специална остстъпка те очаква за деня на влюбените.

read more

Дядо Коледа също носи чорапи и тази Коледа споделя тайната си за сухи и топли крака!

read more

Еластанът е плътно синтетично влакно. Основното му качество е високата еластичност. Разберете повече за този материал.

read more

Насладете се на селектираните чорапи в нашия онлайн магазин за чорапи сега с -20% отстъпка!

read more

Възползвайте се от страхотната промоция на висококачествени 3/4 дамски чорапи. Подгответе се за пролетта с нашите предложения още сега на страхотна по-достъпна цена!

read more

Стоите си на топло с чаша благоуханна напитка, прекарвате повече време с  любимите си хора, защото сте избрали вече подаръците за тях онлайн в chorap.bg и очаквате дядо Коледа да си свърши работата ;)

read more