Продуктът е успешно добавен в количката
8,90 лв.

Луксозни мъжки антибактериални чорапи Pro - Bamboo

  • Марка: Pro Corap

Чорапите са изработени от най-качествената прежда на Bamboo, качество ISO 9001 гарантирано от KOPUYLAR GROUP. 
При допир с кожата чорапите Bamboo пробуждат усещане за гладкост и чувство на естествена проветливост. Бамбука премахва причинителите на мирис и сърбеж, като позволява по-удобно, хигиенно и здравословно използване. Тези качества се запазват дори и след много изпирания.
Широкият ластик ( 7 см ) обхваща без да стяга и не позволява свличане.
Безшевни са, което допринася за повече удобство през целия ден.Да живееш живота си по здравословен начин! Чрез специалната антибактериална обработка на чорапите се премахват причинителите на бактерии, мирис и сърбеж това позволява по-здравословно, удобно и хигиенично използване.

За здрави крака и кожа се препоръчва краката да са изсушени преди чорапите да бъде обути. Препоръчва се също чорапите да се сменят всеки ден и да се перат на 30 градуса.
 За по - дълъг живот на чорапите, се препоръчва да се грижите добре за ноктите на краката и петите.

 

Състав:

88 % бамбук
9 % полиамид
3 % стреч
Размер : 41 - 44
Производител : KOPUYLAR GROUP Турция


Базова цена:8,90 лв.
Моля, изберете:
Колко струва доставката?
Различните материали при чорапите
Колко струва доставката?

Доставка на чорапите от Chorap.bgСтойността на доставката на всички продукти в електронния магазин до офис на Спиди е само 3 лв., а до офис на Еконт - само 4 лв. при минимална поръчка от 20 лв.

Ако искате да получите своята доставка директно на вашия адрес, няма никакъв проблем - дори ще се съобразим с вашето предпочитание за куриер. Доставката е за ваша сметка в този случай и можем да ви я изпратим до всеки адрес, който посочите в поръчката си.

Опцията за доставка избирате на втора стъпка в поръчката.

Преди да изберете точната опция за доставка е нужно да знаем на кого трябва да изпратим продуктите, така че попълнете своите данни и на втора стъпка направете удобния за вас избор!

Прочетете повече за условията за доставка на продуктите ни.

Различните материали при чорапите

Пениран памук

Мерсеризиран памук

Бамбук

Модал