Наслади се на празника на любовта с настроение

20 януари 2020
Наслади се на празника на любовта с настроение

В днешното натоварено ежедневие е важно да намираме повод за празник, да намираме вдъхновение в дребните неща и настроение, с което да заразяваме околните! Празникът на любовта е точно такъв повод да направим мил жест, да разчупим сивито ежедневие и да се потопим в атмосферата на празника.

Любовта от пръв поглед е възможна - ние и стотици наши приятели се влюбихме в чорапите с настроение. С тях можем да бъдем елегантни, весели и нестандартни - независимо дали вашият стил е по-шарен или по-класически, ще намерите нещо за вас в селекцията от Чорапи с настроение! Вижте всички модели в нашия магазин >>

А сега по случай деня на любовта - 14-ти февруари - можете да се възползвате от специален Промо КОД

LOVE14

 

С него получавате 14% от всеки продукт в нашия онлайн магазин при поръчка над 14лв. Побързайте, имате време само до 14-ти февруари да се влюбите в новите си чорапи на страхотна цена! Преди да завършите поръчката си, ще видите поле, в което да го въведете и специалната отстъпка ще се активира за вашата поръчка. Подробни инструкции как да го направите можете да прочете в нашата страница с Въпроси и отговори.

Имате нужда от идеи за подарък?

Какво ще кажете за тези страхотни десени, които ще допринесат за вашето настроение на празника, а и във всеки друг ден! Кликнете върху модела, за да посетите продуктовата страница с размери и повече информация.


Разберете какви са спецификите при хората, които имат диабет. В нашия магазин ще намерите специални чорапи, създадени именно за тях.

прочети още

Миризмата на краката е един от най- неприятните проблеми . Той често се среща и винаги е смущаващо и отблъскващо. Чудили ли сте се от къде се появява тя? Защо изобщо я има, въпреки че спазвате добра хигиена? Дали е от обувките, краката или от чорапите?

прочети още

Подготвили сме една страхотна селекция от ТОП продукти в нашия магазин, с която искаме да ви вдъхновим за страхотно настроение с весели чорапи и елегантни предложения със стил

прочети още

Само сега можете да направите живота си цветен и шарен не само като боядисате яйца, но и като внесете настроение с весели чорапи

прочети още

Дами, помислили сме за вашето настроение и богат гардероб! Възползвайте се от специалната отстъпка по случай празника.

прочети още

Дядо Коледа също носи чорапи и тази Коледа споделя тайната си за сухи и топли крака!

прочети още

Насладете се на селектираните чорапи в нашия онлайн магазин за чорапи сега с -20% отстъпка!

прочети още

Ако се полагат правилните грижи за краката, чорапите и обувките със сигурност ще забравите за този проблем! Разберете какви грижи са нужни за справяне с проблема.

прочети още

Чорапите за нашите маратонки са супер важни не само заради визията си, а и заради техните качества по отношение на контакта с краката ни по време на спортните активности. Разберете повече в нашата статия.

прочети още

Основната причина за миризмата на тялото и в частност на краката не е потта. Истинският виновник са бактериите. Преборете ги с чорапи с антибактериална обработка!

прочети още

Възползвайте се от страхотната промоция на висококачествени 3/4 дамски чорапи. Подгответе се за пролетта с нашите предложения още сега на страхотна по-достъпна цена!

прочети още

"В планините, където температурите са под нулата, Господ е дал на козите тази вълна." Разберете защо е толкова ценен материал от векове.

прочети още

Разберете повече за специалните характеристики и свойства на вълната от алпака.

прочети още

Стоите си на топло с чаша благоуханна напитка, прекарвате повече време с  любимите си хора, защото сте избрали вече подаръците за тях онлайн в chorap.bg и очаквате дядо Коледа да си свърши работата ;)

прочети още

Защо вълната се завръща в нашето ежедневие въпреки разнообразните синтетични материали? Разберете какви са нейните уникални качества.

прочети още

Разберете повече за тази материя и защо тя е толкова предпочитана при изработката на топли термо чорапи

прочети още

Еластанът е плътно синтетично влакно. Основното му качество е високата еластичност. Разберете повече за този материал.

прочети още

На микроскопично ниво бамбуковото влакно има кръгла и гладка повърхност. Поради това, тя седи перфектно до кожата.

прочети още

През 1844 г. Джон Мърсър установява, че когато памукът се третира с концентрирана сода каустик преминава през някои основни промени. Това причинява подуване на влакната.

прочети още

Чували ли сте за модал? Все по-често срещаме тази материя изписана на етикета на дрехите ни. Известна ощ като "съвременната материя".

прочети още

Да, това е памук, но селектиран и обработен по специфичен начин. Разберете повече какви са спецификите и как се получава.

прочети още

Прочетете повече за различните видове памук и какво се произвежда от различните части на растението.

прочети още