Продуктът е успешно добавен в количката
6,90 лв.

Спортни чорапи от пениран памук

  • Марка: Dundar
Това не са просто чорапи. Това са чорапи произведени с цел удоволетворяващи нуждите на активно спортуващите хора. Анатомичната конструкция създава удобство по време на спорт.
Цялата предна долна част до глезена е допълнително усилена.
Тази хавлиена плетка абсорбира влагата от краката. Тя намалява грубото триене и създава мекота. В горната част чорапа продължава като се редуват две плетки. Целта им е да обхващат краката без да се свличат или стягат.
Високо съдържание на пениран памук.
Чорапите са подходящи за спортове като тенис, тичане, атлетика, волейбол, баскетбол и други. Често се предпочитат и от хора, чиито ежедневие е свързано с ходене или друго физическо натоварване. Важно е да се чувствате добре в това, което носите!
 
Състав:
80% пениран памук
17% полиамид
3% еластан
Размер : 40-45
Производител: Dündar Турция
Базова цена:6,90 лв.
Моля, изберете:
Колко струва доставката?
Различните материали при чорапите
Колко струва доставката?

Доставка на чорапите от Chorap.bgСтойността на доставката на всички продукти в електронния магазин до офис на Спиди е само 3 лв., а до офис на Еконт - само 4 лв. при минимална поръчка от 20 лв.

Ако искате да получите своята доставка директно на вашия адрес, няма никакъв проблем - дори ще се съобразим с вашето предпочитание за куриер. Доставката е за ваша сметка в този случай и можем да ви я изпратим до всеки адрес, който посочите в поръчката си.

Опцията за доставка избирате на втора стъпка в поръчката.

Преди да изберете точната опция за доставка е нужно да знаем на кого трябва да изпратим продуктите, така че попълнете своите данни и на втора стъпка направете удобния за вас избор!

Прочетете повече за условията за доставка на продуктите ни.

Различните материали при чорапите

Пениран памук

Мерсеризиран памук

Бамбук

Модал