Великденска промоция специално за вашето настроение

14 април 2020
Великденска промоция специално за вашето настроение

Отвсякъде ни повтарят, че този Великден ще е по-различен - ние вярваме, че празниците са такива, каквито си ги направим. В тази усложнена ситуация, изолирани от повечето ни близки и приятели чисто физически, от всеки от нас персонално зависи какво ще направи, за да чувства добре, да дари усмивка и щастие на човека до себе си! Или пък на десетки и стотици километри разстояние.

 

В днешно време имаме комуникации, куриери и един цял свят в джоба ни на една ръка разстояние! Използвайте тази супер сила и зарадвайте себе си и близките си независимо къде се намират в България, Румъния или Гърция - поръчайте свежи, весели чорапи с настроение и внесете това шарено усещане в живота си още сегаА сега можете да го направите с -19% отстъпка по случай Великден! - време за велико пазаруване на настроение за вашите пръсти! До края на Великденските празници се възползвайте от специалния Промо код:

 

VELIK

 

Той ви дава -19% от всички продукти в магазина и за поръчки над 20лв. като не се комбинира с други Промо кодове и отстъпки. Използвайте го до 22-ри април, защото след това тази специална отстъпка вече няма да е актуална!

 

Няколко идеи за празнично настроение?

Весели чорапи за всяко празненство - универсални шарки, винаги добро настроение!

Разгледай ги сега

Поканете пролетта и природата в деня си с тези страхотни чорапи на цветя

Разгледай ги сега

Супер настроение с тези весели чорапи на патета. Не е нужно да сте във ваната... можете да им се наслаждавате навсякъде!

Разгледай ги сегаРазгледайте различните категории със страхотни селектирани от нас чорапи и изберете своите. Към магазина >>


Да, това е памук, но селектиран и обработен по специфичен начин. Разберете повече какви са спецификите и как се получава.

прочети още

На микроскопично ниво бамбуковото влакно има кръгла и гладка повърхност. Поради това, тя седи перфектно до кожата.

прочети още

Чували ли сте за модал? Все по-често срещаме тази материя изписана на етикета на дрехите ни. Известна ощ като "съвременната материя".

прочети още

Чорапите за нашите маратонки са супер важни не само заради визията си, а и заради техните качества по отношение на контакта с краката ни по време на спортните активности. Разберете повече в нашата статия.

прочети още

Разберете какви са спецификите при хората, които имат диабет. В нашия магазин ще намерите специални чорапи, създадени именно за тях.

прочети още

Ако се полагат правилните грижи за краката, чорапите и обувките със сигурност ще забравите за този проблем! Разберете какви грижи са нужни за справяне с проблема.

прочети още

Основната причина за миризмата на тялото и в частност на краката не е потта. Истинският виновник са бактериите. Преборете ги с чорапи с антибактериална обработка!

прочети още

Разберете повече за специалните характеристики и свойства на вълната от алпака.

прочети още

Защо вълната се завръща в нашето ежедневие въпреки разнообразните синтетични материали? Разберете какви са нейните уникални качества.

прочети още

"В планините, където температурите са под нулата, Господ е дал на козите тази вълна." Разберете защо е толкова ценен материал от векове.

прочети още

Разберете повече за тази материя и защо тя е толкова предпочитана при изработката на топли термо чорапи

прочети още

Миризмата на краката е един от най- неприятните проблеми . Той често се среща и винаги е смущаващо и отблъскващо. Чудили ли сте се от къде се появява тя? Защо изобщо я има, въпреки че спазвате добра хигиена? Дали е от обувките, краката или от чорапите?

прочети още

Прочетете повече за различните видове памук и какво се произвежда от различните части на растението.

прочети още

През 1844 г. Джон Мърсър установява, че когато памукът се третира с концентрирана сода каустик преминава през някои основни промени. Това причинява подуване на влакната.

прочети още

Подготвили сме една страхотна селекция от ТОП продукти в нашия магазин, с която искаме да ви вдъхновим за страхотно настроение с весели чорапи и елегантни предложения със стил

прочети още

Дами, помислили сме за вашето настроение и богат гардероб! Възползвайте се от специалната отстъпка по случай празника.

прочети още

Специална остстъпка те очаква за деня на влюбените.

прочети още

Дядо Коледа също носи чорапи и тази Коледа споделя тайната си за сухи и топли крака!

прочети още

Еластанът е плътно синтетично влакно. Основното му качество е високата еластичност. Разберете повече за този материал.

прочети още

Насладете се на селектираните чорапи в нашия онлайн магазин за чорапи сега с -20% отстъпка!

прочети още

Възползвайте се от страхотната промоция на висококачествени 3/4 дамски чорапи. Подгответе се за пролетта с нашите предложения още сега на страхотна по-достъпна цена!

прочети още

Стоите си на топло с чаша благоуханна напитка, прекарвате повече време с  любимите си хора, защото сте избрали вече подаръците за тях онлайн в chorap.bg и очаквате дядо Коледа да си свърши работата ;)

прочети още