Зимна промоция 5+1 Безплатно

18 декември 2019
Зимна промоция 5+1 Безплатно

Дядо Коледа раздава чорапи за Коледа! - Да, добрият старец споделя тайната за сухи и топли крака по време на забързаното раздаване на подаръци, което подлага на изпитание и най-добрите чорапи в тази екстремна ситуция :)

Само сега в онлайн магазина за страхотни селектирани чорапи Chorap.bg не изпускайте възможността да се докоснете до неговата тайна и си осигурите супер топли и удобни > Термо чорапи <. Ако пък вие нямате нужда от толкова сериозни мерки срещу студа, потопете се в коледното настроние с нашите супер весели и интересни > Чорапи с настроение <. Сред тях ще намерите тематични коледни чорапи, но също така и супер весели и дори щури чорапи, които ще усмихнат всеки! Независимо дали ще ги носите с усмивка вкъщи или пък ще привличате погледите на приятели и непознати с оригиналност, побързайте да си изберете любим чифт.

Защо е моментът да побързате?

Защото сега имате възможността да поръчате любимите ви 5 чифта чорапи и да получите шести чифт абсолютно безплатно подарък за Коледа от нас! Да, точно така, избирате си които си решите 5 чифта чорапи от магазина ни и получавате още един безплатно. Не забравяйте да прибавите и него в кошницата си! 

Какви са условията на промоцията?

Прибавете 6 чифта чорапи по ваш избор от целия ни магазин в поръчката си и ние ще ви подарим един от тях, който е с най-ниска стойност. В магазина ни има разнообразни предложения с различни материи, дизайн и цена. Изберете любими 6 за себе си, за роднина, дете, приятел - бъдете сигурни, че за който и да са предвидени, тези чорапи ще донесат комфорт, насторение и топлина! 
Тази промоция е валидна само по време на коледните и новогодишните празници (18.12.2019 до 03.01.2020), така че не изпускайте възможността да поръчате своите 6 любими чорапи и да получите един от тях подарък още сега!

Към магазина >>

Ами ако искам повече от 5 чифта?

Няма проблем, ще ви подарим колкото кратни на 5 чифта чорапи сте поръчали - при 5 поръчани ви подаряваме 1 чифт безплатно. При 10 поръчани чифта ви подаряваме два чифта безплатно и т.н.

Промоцията важи самостоятелно и не може да се комбинира с други промоции и промокодове.


Да, това е памук, но селектиран и обработен по специфичен начин. Разберете повече какви са спецификите и как се получава.

прочети още

На микроскопично ниво бамбуковото влакно има кръгла и гладка повърхност. Поради това, тя седи перфектно до кожата.

прочети още

Чували ли сте за модал? Все по-често срещаме тази материя изписана на етикета на дрехите ни. Известна ощ като "съвременната материя".

прочети още

Чорапите за нашите маратонки са супер важни не само заради визията си, а и заради техните качества по отношение на контакта с краката ни по време на спортните активности. Разберете повече в нашата статия.

прочети още

Разберете какви са спецификите при хората, които имат диабет. В нашия магазин ще намерите специални чорапи, създадени именно за тях.

прочети още

Ако се полагат правилните грижи за краката, чорапите и обувките със сигурност ще забравите за този проблем! Разберете какви грижи са нужни за справяне с проблема.

прочети още

Основната причина за миризмата на тялото и в частност на краката не е потта. Истинският виновник са бактериите. Преборете ги с чорапи с антибактериална обработка!

прочети още

Разберете повече за специалните характеристики и свойства на вълната от алпака.

прочети още

Защо вълната се завръща в нашето ежедневие въпреки разнообразните синтетични материали? Разберете какви са нейните уникални качества.

прочети още

"В планините, където температурите са под нулата, Господ е дал на козите тази вълна." Разберете защо е толкова ценен материал от векове.

прочети още

Разберете повече за тази материя и защо тя е толкова предпочитана при изработката на топли термо чорапи

прочети още

Миризмата на краката е един от най- неприятните проблеми . Той често се среща и винаги е смущаващо и отблъскващо. Чудили ли сте се от къде се появява тя? Защо изобщо я има, въпреки че спазвате добра хигиена? Дали е от обувките, краката или от чорапите?

прочети още

Прочетете повече за различните видове памук и какво се произвежда от различните части на растението.

прочети още

През 1844 г. Джон Мърсър установява, че когато памукът се третира с концентрирана сода каустик преминава през някои основни промени. Това причинява подуване на влакната.

прочети още

Подготвили сме една страхотна селекция от ТОП продукти в нашия магазин, с която искаме да ви вдъхновим за страхотно настроение с весели чорапи и елегантни предложения със стил

прочети още

Само сега можете да направите живота си цветен и шарен не само като боядисате яйца, но и като внесете настроение с весели чорапи

прочети още

Дами, помислили сме за вашето настроение и богат гардероб! Възползвайте се от специалната отстъпка по случай празника.

прочети още

Специална остстъпка те очаква за деня на влюбените.

прочети още

Еластанът е плътно синтетично влакно. Основното му качество е високата еластичност. Разберете повече за този материал.

прочети още

Насладете се на селектираните чорапи в нашия онлайн магазин за чорапи сега с -20% отстъпка!

прочети още

Възползвайте се от страхотната промоция на висококачествени 3/4 дамски чорапи. Подгответе се за пролетта с нашите предложения още сега на страхотна по-достъпна цена!

прочети още

Стоите си на топло с чаша благоуханна напитка, прекарвате повече време с  любимите си хора, защото сте избрали вече подаръците за тях онлайн в chorap.bg и очаквате дядо Коледа да си свърши работата ;)

прочети още